Zelfstandig Verpleegkundige

Bij MediVibes kom je als zelfstandig verpleegkundige  in de thuiszorg terecht in een hecht team. Elke dag is anders en zo heb je het ook graag. Je verzorgt samen met de regioverantwoordelijke de intake van nieuwe patiënten en bent betrokken bij alle stappen van hun zorg. Je verzorgt patiënten in hun thuisomgeving, waardoor je samen een waardevolle vertrouwensrelatie opbouwt. Je hebt dan ook een grote impact op het welzijn van je patiënten. Dankzij regelmatige overlegmomenten hou je nauw contact met je collega’s.

Profiel

– Je hebt een diploma Verpleegkunde HBO5, Bachelor of Master op zak. – Je hebt een B rijbewijs en hebt een eigen wagen. – Je kan je professioneel en empathisch opstellen, met respect voor de persoonlijke levenssfeer van de patiënt. – Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. – Je bent mogelijks geïnteresseerd om fulltime als thuisverpleegkundige te werken. – Je hebt een verzorgd uiterlijk en je bezit een commerciële feeling.

Wat bieden wij

– Een aantrekkelijk ereloon volgens de vastgelegde RIZIV-tarieven. – Snelle uitbetaling: max. 15 dagen na de gewerkte maand. – Financiële transparantie. – Een aangename sfeer tussen de collega’s waar je steeds kan op terugvallen. – Scherpe praktijkcommissie. – Begeleiding van A tot Z bij de eerste stappen als zelfstandige. Dienstverband: Voltijds, Freelance, Onbepaalde duur

Neem vandaag nog contact met ons op:

Bel ons op 0495 12 12 02 of mail ons: info@medivibes.be