Aanmelden als zorgvrager bij MediVibes

Ons team bij MediVibes bestaat uit dynamische kwalitatief hoogopgeleide verpleegkundigen en zorgkundigen die dagelijks voor jullie klaar staan om de het beste van zichzelf te geven.

MediVibes thuisverpleging werkt met alle mutualiteiten en alle artsen (huisartsen/specialisten) samen. Bent u in regel met uw mutualiteitsbijdrage dan gebruiken we de derdebetalersregeling en hoef je voor jouw zorg aan ons niks te betalen.

Communicatie en registratie

Bij een aanvraag (telefonisch of via contactformulier) luisteren we naar jouw zorgvraag. Rekening houdend met jouw wensen en onze mogelijkheden om aan jouw zorg tegemoet te komen, plannen wij jouw zorg in en geven we een richtuur. Deze kan door externe factoren soms afwijkend zijn. Bij een eerste kennismaking vullen wij het verpleegdossier in met alle gegevens die, tijdens ons traject samen, belangrijk kunnen zijn. Een verpleegkundig voorschrift, mutualiteitsgegevens en identiteitskaart inlezen horen hier ook bij. Wij werken met een digitaal verpleegdossier waarin dagelijks observaties en wekelijkse evaluaties worden geregistreerd. Ons eigen uniek intern platform zorgt ervoor dat, alle bij ons aangesloten, zorgverleners elkaar steeds kunnen informeren. Wij kunnen ook van hieruit contacten met artsen, specialisten en ziekenhuizen opnemen en informeren. Is uw zorg vraag specifiek dan maken wij een apart zorgdossier aan.

Kwaliteit

Wij zorgen dagelijks voor hoog gekwalificeerde thuisverpleegkundigen en zorgkundigen bij jou thuis. Zij krijgen op regelmatig basis de kans om zich in uiteenlopende onderwerpen bij te scholen. Om up to date te blijven met innovaties in de medische sector , bestaande vaardigheden aan te scherpen of nieuwe handelingen aan te leren.

Persoonlijkheid en betrokkenheid

Ons teamleden werken met een warm hart en betrokkenheid met mensen. ‘Zorgen voor’… zit in elk van ons genen en dit in wederzijds respect. Onze persoonlijke en betrokken aanpak zorgt ervoor dat je met vertrouwen beroep kan doen op ons. In overleg met jou en jouw omgeving maken we duidelijke afspraken zodat we je een persoonlijke zorg kunnen aanbieden. Wij bouwen een vertrouwensband op waarbij discretie primair is. Aan de hand van deze aspecten willen wij de kwaliteit van jouw leven verbeteren.

Specifieke zorgvraag

Binnen ons team kunnen wij beroep doen op verpleegkundigen met specialisaties. Wondzorg referente, diabetes educator die jou opvolgt in jouw diabetes opvolgingstraject, verpleegkundigen met specialisatie in palliatieve zorg en levenseinde, neurologische zorg en oncologische zorg en pijnspecialisatie. Wij bieden deze zorgen voor jong en oud, bij kinderen en volwassenen. Bij MediVibes thuisverpleging ben je in goede handen!

Positieve Vibes

We nemen ons vak bloedserieus maar met een vleugje humor en een lach maken we jouw zorg en jouw leven een stuk aangenamer.

Een afspraak aanvragen

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of via onderstaand formulier contact opnemen met ons kantoor, dan nemen wij contact met u op.